Jegyzet

2024.01.16. 12:17

Csak pozitívan!

A legapróbb dolog is okozhat mérhetetlen boldogságot - Nagy Orsolya gondolatai a témában.

Nagy Orsolya

1667439832

Fotó: fizkes

Mostanában úgy érzem, hogy egyre gyakrabban rám mosolyog a szerencse. Sok olyan apróság történt velem az elmúlt időszakban, amelyeket nagyon pozitívan éltem meg. A minap például frissen és kialudva ébredtem, majd bekapcsoltam a televíziót és az egyik kedvenc számom szólt a tévében. Ennek köszönhetően már vidáman indult a napom. Mosollyal az arcomon indultam útnak és bizakodtam, hogy lesz szabad parkoló a munkahely közelében. Így is történt! Mivel korábban beértem, így volt időm elfogyasztani a reggeli kávémat és nyugodtan átgondolni a napi teendőimet. Az egész napom hatékony volt és mindennel sikerült időben elkészülni, amelynek nagyon örültem. 

A délutáni órákban az egyik barátnőmmel találkoztam, aki egy nagyon jó hírt közölt velem. Este pedig étterembe mentünk, ahol a kedvenc ételemet is elfogyaszthattam egy pohár finom bor társaságában. Végül a nap zárásaként egy számomra igen kedves filmet játszottak a televízióban, így este is mosollyal az arcomon hajtottam álomra a fejem. Aznap úgy éreztem, csak kívánni kell és minden vágyam teljesül. Lehet, hogy sokan ezeket nem élik meg olyan pozitív eseményeknek, de azt gondolom, hogy az életben értékelni kell az apró dolgokat is. Fontosnak tartom, hogy megtaláljuk mi az, ami vidámságot hozhat a mindennapjainkba. Legyen szó akár egy forró fürdőről, egy baráti beszélgetésről, egy jó könyvről vagy csupán néhány kedves szóról. Ezek mindegyike melengetheti lelkünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában