Nool.hu podcast

2024.01.20. 15:35

Bebetonozta magát a legjobb száz technikum közé a salgótarjáni középiskola (podcast)

Oktatómunkájuk mérésekor az elérhető 100 pontból tavaly 74,59 pontot szerzett az Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikuma. A népszerű nevén, Közgé már ezzel is bekerült a legrangosabb technikumok közé, ám most ez a sokféle mutatóból képzett pontszámuk 83,18-ra nőtt, vagyis stabilan megkapaszkodtak a legjobb száz technikum rangsorában.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikuma

Forrás: Nool.hu

Fotó: SzP

A Hír Fm podcastjában a szerkesztő-riporter, Tarnóczi László a siker hátterét kereste, a mérések mikéntjére volt kíváncsi, és diákokat faggatott arról, mit kapnak ők útravalóként az ott töltött éveik során.

A Táncsics igazgatónője, Juhászné Janik Beatrix pedig mindeközben nem csupán a hagyományos közgazdasági szakmákba, de a logisztika, a turisztika, sőt, a pedagógiai területére is invitálta a leendő elsősöket. Merthogy a megyében elsőként ők azok, akik szeptembertől újra óvodapedagógusokat és pedagógiai asszisztenseket is képeznek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában