Visszatekintő 2023

2023.12.28. 10:28

Visszatekintő: képeken mutatjuk 2023 legfontosabb szeptemberi eseményeit Nógrádban

December végén portálunk is számot vet, mi mindenről tudósított 2023-ban. Sorozatunk következő részében összegyűjtöttük augusztus legérdekesebb mozzanatait.

Nool.hu

Szeptemberben egyebek mellett ott voltunk a bátonyterenyei Fáy tanévnyitóján, a bárnai vadászházban tartott megemlékezésen, a vizslási és az etesi bányásznapon, a vanyarci Haluskafesztiválon, a salgótarjáni Palóc Rohamon, a Bánki tó ünnepén, valamint Szécsényben a Rákóczi-emléknapon is. E hónapban vándorkiállításon ismerhették meg az érdeklődők Karikó Katalin munkásságát, ünnepelték a romhányi kerámiagyár 100 éves születésnapját, de a pásztói Muzsla Néptáncegyüttes is megalakulásának jubileumát köszöntötte. 

A vármegye napnak Kazár adott otthont, elhelyezték a bátonyterenyei elágazónál a traffiboxot, különleges hangszereket szólaltattak meg Mihálygergén, átadták a pásztói kollégiumot és a salgótarjáni főút felújítását is elkezdték a szakemberek. Emellett szeptemberben rázta meg a hír Salgótarjánt, hogy holttestet találtak az Acélgyári út parkolójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában