Visszatekintő 2023

2023.12.22. 07:25

Visszatekintő: képeken mutatjuk 2023 legfontosabb márciusi eseményeit Nógrádban

December végén portálunk is számot vet, mi mindenről tudósított 2023-ban. Sorozatunk következő részében összegyűjtöttük a március legérdekesebb mozzanatait.

Nool.hu

A Berkenye határában virágzó vérszilva fasor a tavasz egyik csodás képét tárja a látogatók elé

Forrás: Nool.hu

Fotó: H.M.

Az év harmadik hónapja sem telt eseménytelenül Nógrád vármegyében. Többek között portálunk ott volt, amikor Pásztón átadták a felújított piacot és az ipari parkot, de tudósítottunk a kazári bölcsőde alapkövének letételéről is. Márciusban nőnap alkalmából a rendőrök virágokkal kedveskedtek a szebbik nem képviselőinek az utakon, de Nógrád-szerte ünnepségeket rendeztek március 15. alkalmából. A Petőfi-emléktúrának is sokan nekivágtak a hónapban, de szemtanúi lehettünk annak is, amikor ifjú polgárőröket avattak Balassagyarmaton, forgácsolóversenyt rendeztek Salgótarjánban és különleges babakiállítást nyitottak Szécsényben. Húsvétra is számos foglalkozással készültek a nógrádiak, de a leglátványosabb jelenséget mégis Berkenye tartogatta: a tavasz beköszöntét jelezte a vérszilvafák káprázatos virágba borulása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában