Visszatekintő 2023

2023.12.26. 10:28

Visszatekintő: képeken mutatjuk 2023 legfontosabb júliusi eseményeit Nógrádban

December végén portálunk is számot vet, mi mindenről tudósított 2023-ban. Július legérdekesebb mozzanatai következnek.

Nool.hu

Az év hetedik hónapjában a mozgalmas, nyári programokon volt a hangsúly: egyebek mellett kilátogattunk a béri palóc fesztiválra, a fecskegyűrűzésre Nemtibe, a drégelypalánki várjátékokra, a béri Dagonyafesztiválra, a salgóbányai rocktáborba, a kisecseti Pampuska Fesztiválra, a somoskői folklór fesztiválra, a bánki nemzetiségi találkozóra, valamint az ipolytarnóci pacal fesztiválra is. 

Júliusban az Óbudai Egyetem salgótarjáni központjában a hallgatók átvették diplomájukat, Böjte Csaba Szentkútra, míg Gyurta Dániel Balassagyarmatra látogatott. A Salgó Cup versenyén profi strandkézilabdások mérték össze ügyességüket, de a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat is nagy sikert aratott, továbbá e hónapban Szent Anna tiszteletére tartottak búcsút Balassagyarmaton, Petőfi-szobrot avattak Pásztón és dr. Förster Kálmán polgármesterre is emlékeztek Salgótarjánban. Szomorú nap volt, amikor kigördült az utolsó szerelvény a Balassagyarmat-Ipolytarnóc közötti vasútvonalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában