Ajándék

2023.12.24. 09:04

Ünnepi színdarabot írt a balassagyarmati lány a gyermekotthon lakóinak

Karácsonyi színdarabot írt a balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthon lakóinak a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola 11. osztályos tanulója, Sinkó Natália. A csúnyácska karácsonyfa megszépítésének történetét minap mutatták be.

Lászlók Judit

„A Reménysugár Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény Nógrád Vármegye lakói súlyosan-, halmozottan fogyatékkal élők, lakóotthonban ellátottak, egészséges és beteg embertársaink, akik közt vannak csecsemők, gyermekek, fiatal felnőttek, s idősebb korúak egyaránt” – olvasható az intézmény által a portálunkhoz eljuttatott közleményben. 

Hozzátették: ”Mindennapjaik szebbé tételéhez a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum balassagyarmati iskoláiból legutóbb a szondisok járultak hozzá a Mikulás-napi látogatásukkal, most pedig a Mikszáth 12 fős, a 11. évfolyamon pedagógiai asszisztensnek készülő osztálya érkezett a Reménysugár lakóihoz karácsonyváró műsorral. A színdarabot a karácsonyi műsor keretében adták elő a mikszáthos tanulók.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában