Beruházás

2023.12.26. 13:58

Új székeket kapott karácsonyra a bátonyterenyei művelődési központ

A mi, és velünk együtt minden kedves vendégünk közös karácsonyfája alá megérkezett az ajándék – adta hírül a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft.

Nagy Orsolya

Mint fogalmaztak, a város önkormányzata és Nagy-Majdon József polgármester jóvoltából régi, közösen dédelgetett álmuk vált valóra. Hozzátették: a 2024-es évet már ezeken a kényelmes és modern székeken élvezhetik a nézők a színházteremben. Az intézmény háláját fejezte ki a polgármesternek és nagyon örülnek az ajándéknak.

Nagy-Majdon József polgármester portálunknak elmondta, hogy egy olyan lehetősége az önkormányzatnak, hogy kedvezményesen tudnak a művelődési központ számára székeket biztosítani. A városvezetés pedig élt ezzel a lehetőséggel, hiszen a székek már nagyon régiek és ideje volt, hogy kicseréljék őket.

A polgármester arra is kitért, hogy jövőre a város 35 éves lesz, így fontos volt, hogy az intézmény is méltó legyen erre az alkalomra. Emellett a művelődési központot sokan látogatják, így az új székek által az komfortosabb és modernebb lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában