Felajánlások

2023.12.12. 08:10

Több mint kétszáz állatot gondoz a salgótarjáni állatvédő egyesület, segítséget várnak

Advent idején az emberek szívesebben segítenek a nehéz helyzetben élőkön. Ebben az időszakban az állatmenhelyekre is sok adomány érkezik.

Gulyás Edina

Salgótarján központjában is zajlott az adománygyűjtés

Fotó: Facebook

Karácsony felé közeledve sokan döntenek úgy, hogy lehetőségeik szerint támogatnak egy jó ügyet. A salgótarjáni Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület is több jótékony akció kedvezményezettje, amiért nagyon hálásak a tagok. 

– Ebben az időszakban sok felajánlás érkezik az általunk működtetett menhely számára. A közelmúltban a Palóc Roham csapata jótékonysági mikulásfutás alkalmával támogatta az egyesületet. Akik továbbra is szeretnék segíteni munkánkat azok a napokban a József Attila Művelődési Központba adhatják le felajánlásaikat – tájékoztatott Paróczai Katalin, az egyesület tagja. 

Mint mondta, mindennek nagyon örülnek, hiszen 165 utcára tett kutyáról és 61 macskáról kell gondoskodniuk. Pokrócokból és plédekből sokat kaptak az elmúlt időszakban, de állateledelre is mindig szükség van a menhelyen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában