Jótékonyság

2023.12.19. 11:36

Több mint ezer gyümölcslevet osztanak szét a gyermekeknek Szécsényben

Szécsény önkormányzata és a Funky Forest gyártója és forgalmazója, a Házikó Farm Kft. több mint ezer karácsonyi termékadományt adott át a város óvodái, iskolái részére kedden a Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium előtt.

Lászlók Judit

Nagylelkű felajánlást vettek át a diákok

Forrás: Nool

Fotó: V.L.

Stayer László, Szécsény polgármestere köszöntőjében elmondta, hogy a cég immár évek óta nemes gesztust gyakorol karácsony előtt a város felé, amiért nagyon hálásak. 

Ezt követően Bognár Botond, a Házikó Farm Kft. ügyvezetője beszélt arról, hogy a néhány évvel ezelőtt útjára indított kezdeményezés mára már hagyománnyá vált. Így az év végéhez közeledve, karácsony előtt termékadományt ajánlanak fel a város számára. Ezúttal több mint ezer százszázalékos, ribizli ízű gyümölcsleveket kaptak a város óvodásai, általános iskolás tanulói és az oktatási intézmények munkatársai. 

Az eseményen elsőként a Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium diákjai és óvodásai vehették át az ajándék italokat. A többi intézmény számára a napokban kiszállítják a gyümölcsleveket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában