Kikapcsolódás

2023.12.31. 15:00

Szórakoztató szilveszteri játékötletek, amelyek Nógrád-szerte is felkapottak

A szilveszter tipikusan az a nap, amikor az emberek szeretnek összeülni akár baráti, akár családi körben, hogy együtt töltsék az év utolsó napját.

Sipos Nina Vivien

Ezekkel a játékokkal garantáltan nem lesz unalmas a szilveszter

Forrás: Feol

Hogyan lehetne feledhetetlenné tenni az idei szilvesztert? Szervezz játékestet az óév búcsúztatására a családodnak, a barátaidnak, és mulassatok egy jót!

Portálunk összeszedte, hogy mik azok a 2023-as játékötletek, amelyek Nógrád vármegyében is tuti befutók az ünneplésre, és amikkel garantáltan nem lesz unalmas a szilveszter.

Az a jó öreg Activity

Egy valami biztos: nem szabad alábecsülni a régi, de bevált társasjátékok erejét gondoljunk vissza például azokra a nosztalgikus Gazdálkodj okosan! játszmákra a családdal , hiszen remek hangulatot képesek varázsolni egy jó társaságban mind a mai napig. Az activityzés azért is kiváló program, mert nem csak a felnőttek, de akár a gyerekek is tudnak vele játszani. Ha pedig nincs esetleg kéznél a játék, akár papír, vagy kartonlapokra összeírhattok szavakat, amiket majd mutogatni, elmagyarázni, lerajzolni kell az adott játékosnak. Ha minden kellék megvan, mehet is az Activity! 

TikTok-kihívásokra fel!

A népszerű közösségi platformon lévő kihívások közül akadnak rendkívül poénos és szórakoztató challengek is, amelyeket szilveszterkor bátran ki lehet próbálni, ha valami merészebbre vágyik a csapat. Igen menő mostanában a TikTokon, hogy a feladatban részt vevő személyek egymás mellé állnak, és egy nagy slágert próbálnak elénekelni felváltva, anélkül, hogy elröhögnék magukat a másik előadásán. Úgy még humorosabbá lehet tenni a játékot, ha elváltoztatott hangon igyekeztek megnevettetni a többieket, vagy, ha kitaláltok egy nyereményt a győztes számára. Mindenesetre akármelyik kihívást s választjátok, ne feledjetek videót készíteni a vicces produkcióról!  

Ki az, aki...? 

Ez tipikusan az a felnőtteknek szóló játék, ami feldobhatja a hangulatot egy bulizós és iszogatós szilveszteri partiban. A résztvevőknek egy körbe kell leülniük, majd találgatós, ki az, aki...?”„ kérdéseket kell kigondolniuk. Például ki az a társaságban, aki a legnagyobb eséllyel úszna meg egy gyilkosságot?, esetleg ki az, akire a leginkább jellemző, hogy nem tud titkot tartani?Ezután várjatok pár másodpercet, és mindenki mutasson rá arra a személyre vagy mondja be a nevét annak, akire a legjobban illik a leírás! A játék ivós verziójában annyi kortyot kell inni a választott alkoholból, ahány ember a te nevedet kiabálta!

Ászok a kártyajátékok 

A játékkártyák egyértelműen egy fergeteges parti elengedhetetlen kellékeinek minősülnek, mivel oltári hangulatot képesek hozni egy közösségbe. Uno, Solo, póker, römi, hatvanhat, svindli csakis rajtatok múlik, hogy mi az, ami bejön nektek. Ha ismeritek a szabályokat, akkor már csak a kártya paklikat kell beszerezni és indulhat is a buli!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában