Munkabeszüntetés

2023.12.09. 17:10

Száznál is több nógrádi autóbuszjáratot érint majd a sztrájk vasárnap

Vármegyénket is érinti a december 10-re, vasárnapra, illetve a december 11-re, hétfőre tervezett kétnapos munkabeszüntetés, amelyet a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet indít, azzal az indokkal, hogy nem érkezett bérajánlat a jövő évre vonatkozóan. Cikkünkből kiderül, mely járatok maradnak ki a sztrájk miatt!

Gulyás Edina

Utazás előtt érdemes lesz megnézni a menetrendet

Forrás: Nool.hu

Fotó: H.Cs.

Száznál is több olyan autóbuszjárat érinti vármegyénket, amely december 10-én, vasárnap a sztrájk alatt várhatóan nem közlekedik – tájékoztatta az utasokat honlapján a Volánbusz Zrt. Hozzátették: a társaság a munkabeszüntetés időtartama alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat az utasok érdekében, a jogszabályban foglaltaknak megfelelően. 

Nógrád vármegyében is érdemes megnézni a menetrendet azoknak, akik autóbusszal indulnának útnak. Vasárnap mások mellett nem közlekedik az Érsekvadkertről reggel 6 óra 7 perckor, Balassagyarmatról 16 órakor, Szécsényből pedig a 17 óra 31 perckor Budapestre induló járat. Salgótarján és Budapest között tíznél is több buszjáratot érint majd a munkabeszüntetés, de a nógrádi megyeszékhelyről Szécsénybe, Balassagyarmatra és Egerbe sem indul el több járat. Mindezek mellett kisebb települések és falvak tömegközlekedését is érinti a tervezett munkabeszüntetés. Az utasok itt tájékozódhatnak a részletekről!

A Volánbusz Zrt. közleménye arra is kitért: amennyiben az érintett autóbuszvezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik majd. Ezek alapján elképzelhető, hogy csak a megállóban derül ki elindul-e az a busz, amivel közeledni szeretnénk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában