Verseny

2023.12.24. 08:08

Sikert ért el a pásztói gimnazista a megmérettetésen

A Mikszáth Kálmán Gimnázium 11.a osztályos tanulója, Kovács Jázmin először vett részt a Miskolci Egyetem által szervezett Tudományos Diákköri Konferencián a közelmúltban – adta hírül az intézmény Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Mint írták, a versenyen Jázmin különdíjat kapott.

„ A Tudományos Diákkör (TDK) verseny középiskolai szekciójában mérettettem meg magam, sok hozzám hasonló érdeklődési körű fiatallal együtt. A verseny során bemutattuk kutatásunkat, összegeztük, milyen eredményeink születtek, továbbá az értékelő bizottság tagjaival egy „vita” keretében válaszoltunk az általunk végzett kutatással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. A kutatásomat az étrend-kiegészítők használatáról végeztem a 18-23 éves korosztályban. Érdekesebbnél érdekesebb előadásokat hallhattam a szekcióban résztvevő középiskolás hallgatóktól. Sok új élménnyel gazdagodva és egy újabb tapasztalattal tértem haza a TDK konferenciáról” fogalmazott Jázmin.

Hozzátették: felkészítő tanára és konzulense pedig Madjász Julianna volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában