Erőszakos bűncselekmény

2023.12.17. 10:00

Segítik a Bátonyterenyén kirabolt postást a trauma feldolgozásában

További részleteket tudtunk meg a múlt heti bátonyterenyei rablásról.

Gulyás Edina

Már kézhez kapták járandóságukat a bátonyterenyei időskorúak, akikhez azért nem jutott el időben a nyugdíj, mert kirabolták a kézbesítőt Bátonyterenyén. Erről a Magyar Posta Zrt. tájékoztatta portálunkat. A társaság arra is kitért, hogy az ügyben rendőrségi eljárás indult, erre való tekintettel további részleteket nem kívánnak megosztani a nyilvánossággal.

Hozzátették: a kézbesítő részére a Magyar Posta minden támogatást megad a trauma feldolgozásához.

Mint arról portálunk beszámolt: az elmúlt héten azért nem vehették kézhez járandóságukat a helyi nyugdíjasok, mert annak kézbesítése közben, fényes nappal, a város központjában rabolták ki a postást. A helyiek szerint kést szorítottak a torkához és 3,5 millió forintot vettek el tőle. A támadók négyen voltak, ketten autóval menekültek el a helyszínről, náluk volt a pénz, társaik pedig a környéken próbáltak meg elbújni a rendőrök elől. Egyiküket az egyik lakótelepi lakásban fogták el. 

A városban élők úgy tudják, hogy már mind a négy rablót elfogták, a korábban nyilatkozó, neve elhallgatását kérő idős hölgy pedig arról tájékoztatott, hogy hétfőn kézhez kapta a nyugdíját, amit házhoz vitt a postás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában