Adományosztás

2023.12.21. 12:28

Ruhákkal és játékokkal érkeztek a diákok a salgótarjáni gyógypedagógiai intézménybe

„Segíts, hogy segíthessünk” – szólt a felhívás, amit a Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézményének egyik tanulója, Oláh Dzsesszika Rózsa kezdeményezett a szülei támogatásával.

Nool.hu

Sokan hittek a megmozdulás sikerében

Forrás: Beküldött

A diáklányhoz csatlakozott Oláh Brendon Csaba is, aki segítőtársával együtt a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolájának egykori tanulója volt. Kezdeményezés mögé állt a Kanizsai igazgatója, Radics Sándor is, sőt valamennyi tanuló és oktató is bízott a megmozdulás sikerében. A Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézménye portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint a két fiatal figyelemfelhívó plakáttal kérte, hogy rászoruló családoknak, gyerekeknek adományozhassanak feleslegessé vált ruhákat, plüssöket, játékokat, így készülve a karácsonyra.

"Az adományokat az intézményben lehetett leadni december 14-ig. A jótékony célú kezdeményezés elérte célját, ugyanis szép számmal gyűltek össze mind ruhák, mind játékok. Rózsa és Csaba osztálytársai, oktatói, valamint a felsőbb évesek is részt vettek a gyűjtési „akcióban” annak érdekében, hogy mosolyt csaljanak a családok, gyerekek arcára." – írták.

Mint arról tájékoztattak, az adományokat a a napokban ki is osztották az lllyés Gyuláné Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola és Készségfejlesztő Iskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában