Ünnepi nyitvatartás

2023.12.29. 19:34

Összegyűjtöttük, meddig térhetnek be a vevők a nógrádi üzletekbe szilveszter környékén

Lassan beköszönt az új esztendő, amelynek első 24 órája egyben munkaszüneti nap is. Éppen emiatt újévkor, illetve előtte a boltok tekintetében a szokásostól eltérő nyitvatartásra kell számítania a nógrádi vásárlóközönségnek is. Segítségképp összegyűjtöttük, hogy melyik üzletbe meddig térhetnek be a vevők a szilveszteri buli vagy az újévi lakoma korábban elfelejtett hozzávalóiért.

Veres Edina

Fotó: Pixabay

Megyeszerte több áruházlánc üzleteiben vasárnap a szokásostól kicsit eltérő nyitvatartással várják a vevőket, míg január 1-jén nem nyitják ki ajtajaikat.

A balassagyarmati Aldi december 31-én, vasárnap már 16 órakor bezárja ajtajait a vásárlók előtt, és nem is nyitja majd ki újra, már csak január 2-án.

A Penny Market vármegyénkben üzemelő boltjai az év utolsó napján 14 óráig fogadják a vásárlókat, majd januárt 1-jén zárva tartanak.

A Lidl üzletei szűkebb hazánkban december 31-én, vasárnap 7 órakor nyitnak, majd a megszokott 19 óránál kicsivel hamarabb, 16 órakor zárnak be. Az újévi zárvatartást követően január 2-án ismét a megszokott nyitvatartás szerint fogadják a vevőket.

A balassagyarmati és a salgótarjáni Tesco hipermarket vasárnap 7 és 18 óra között áll a vásárlók rendelkezésére, míg január 1-jén zárva tartanak egészen a kedden 6 órakor esedékes nyitásig.

A Spar nógrádi boltjai – a salgótarjáni benzinkúton működő üzlet kivételével – december 30-án, szombaton 6 óra 30 perc és 20 óra között, míg egy nappal később, tehát szilveszterkor 7 és 14 óra között várják a vevőket. Ezt követően január 1-jén már zárt ajtókra találnak azok, akik a boltokba kívánnak betérni, kedden azonban már a megszokott nyitvatartás vár a vásárlókra. 

A salgótarjáni piac árusai december 30-án, szombaton még 6 és 14 óra között csalogatják portékáikkal a vásárlókat, azonban ezt követően vasárnap és hétfőn már üresen maradnak a standok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában