Nool.hu podcast

2023.12.20. 15:40

Összefoglalta Salgótarján helyzetét a Fidesz-KDNP városi elnöke (podcast)

A legutóbbi közgyűlésen történteket foglalta össze minapi sajtótájékoztatóján Fenyvesi Gábor salgótarjáni önkormányzati képviselő, a Fidesz városi elnöke. Az eseményt most vissza is hallgathatjátok.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: a legutóbbi közgyűlésen tárgyalt napirendi pontok közül kettővel kapcsolatban foglalt állást a Fidesz-KDNP salgótarjáni frakciója a kedden tartott sajtótájékoztatón. Fenyvesi Gábor salgótarjáni önkormányzati képviselő, a Fidesz városi elnöke először a TOP Plusz támogatási kérelmek benyújtásával kapcsolatos önkormányzati döntésről ejtett szót, majd arról beszélt, hogy a költségvetés módosításából ki lehet olvasni, hogy a Modern Városok Programra fel nem használt, nagyságrendileg 100 millió forintot elérő előleget vissza kell fizetni a város költségvetéséből, ergo: ezek a pénzek sem maradnak itt. 

Mint fogalmazott: a Modern Városok Programot hagyta elúszni a baloldali városvezetés az elmúlt években, hiszen ezt a szerződést a miniszterelnökkel nem most kötötték meg, de ez idő alatt semmit nem tudtak felmutatni. Fenyvesi Gábor ezután a salgótarjáni önkormányzat Helyi Esélyegyenlőségi Program 2023-2028 című dokumentum elfogadását is „górcső alá” vette. Mi a véleménye a helyi frakciónak? Hallgassátok meg! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában