Támogatás

2023.12.31. 16:45

Nagylelkű adománycsomagokat kapott Karancskeszi önkormányzata idén

A közelmúltban a Keresztény Anyák és Családok (KACS) elnevezésű szervezet jóvoltából juthatott a helyi önkormányzat olyan adományokhoz, amelyek hasznosak és nagyban megkönnyítik a gyermekes családok hétköznapi életét.

Sipos Nina Vivien

A Keresztény Anyák és Családok elnevezésű szervezet jóvoltából juthatott a helyi önkormányzat is adományokhoz

Forrás: Facebook

Az önzetlen támogatást, amelyben a Karancskeszi önkormányzata is részesült decemberben, dunaharaszti családok segítették elő, akik összegyűjtöttek többek között baba- és kisgyermekruhákat, cipőket, pelenkázót, babakocsit, autós gyermekülést, cumisüvegeket, egyéb babaápoláshoz szükséges eszközöket, játékokat, kirakókat, társasjátékokat, plüssjátékokat, iskolai foglalkoztató füzeteket, valamint könyveket. 

A csomagokat korosztály szerint csoportosították a Platthy József Általános Iskola karancskeszi telephelyének pedagógusai, továbbá segítségükre volt még Bajzát Laura védőnő is. Az adományok kézbesítése a gyermekes családok részére folyamatos.

Ahogy a KACS hivatalos oldalán írják: a szervezet célja, hogy a keresztény családok számára egy biztonságos, szilárd alapot biztosítson, ami az Úrba vetett bizalmon és hiten nyugszik. Létfontosságúnak tartják, hogy egyengessék a gyermekek útját egészen a házasságig, vagy a pappá szentelésig, és segítsék azon nehéz élethelyzetben lévő tagjaikat, akik a támogatásukra szorulnak. Hét fő alapkövük a keresztény hit, az őszinteség, a támasz, az elfogadás, a lehetetlen nincs felfogás, az élet, illetve a kötelék. A Keresztény Anyák és Családok közössége egy nyitott, őszinte és befogadó szellemű szervezet, amely egymásért, illetve az Úr dicsőségéért igyekszik megvalósítani adománygyűjtéseket, bálokat, elsősegély tanfolyamokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában