Nool.hu podcast

2023.12.20. 07:59

Mivel készül a Zenthe a jubileumi évadban a szécsényieknek? – hallgass bele! (podcast)

Hétfő este elindult a Zenthe Ferenc Színház tizedik, jubileumi színházi évada Szécsényben. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették, melybe bele is hallgathattok.

Lászlók Judit

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Az eseményen egyebek mellett bejelentették, hogy a jubileumi színházi évadban helyet kapott a „Valahol Európában” című musical is, amely a Zenthe Ferenc Színház és az Andi Színjátszósai Társulat közös koprodukciója lesz. 

A sajtótájékoztatón Garamvölgyi Andrea, a Zenthe Ferenc Színház munkatársa, a szécsényi évad főszervezője ismertette, hogy A főszereplő című krimivígjátékkal hétfő este 18 órakor elindult a Zenthe Ferenc Színház tizedik, jubileumi színházi évada Szécsényben. Susán Ferenc, a Zenthe Ferenc Színház megbízott igazgatója és produkciós igazgatója elmondta: az eltelt tíz évben 36 előadást láthattak a nézők Szécsényben. Felidézte az első alkalmat, amikor szóba került, hogy legyen Szécsényben városi színházi bérlet, ami nagyrészt a Zenthe produkcióit fedte le. 

Kíváncsi vagy, mi hangzott még el az eseményen? Hallgass bele!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában