Ajándék

2023.12.11. 20:42

Különleges programon vettek részt a mátraszelei lakásotthonban élők

Egy különleges napot szervezett a salgótarjáni egyesület a mátraszelei lakásotthonban élő gyermekeknek.

Gulyás Edina

Gyerekek, gyámjaik és nevelőik vettek részt a programon

Fotó: Facebook

Sikerült egy önfeledt délutánt szerezni a mátraszelei lakásotthonban élő gyerekek, gyámjaik és nevelőik számára a közelmúltban. A Kulturális, Információs és Tanácsadó (KIT) Egyesület látta vendégül őket a Bunker közösségi terében, ahol a Nógrád Vármegyei Civil Központ „Valósítsd meg egy gyermek álmát!” program keretében ünnepeltek együtt. 

A nap tele volt örömmel, nevetéssel és meghitt pillanatokkal.

– A gyerekek lelkesen vettek részt a kreatív tevékenységeken, kipróbálták a Bunkerben található játékokat és nagy izgalommal fogadták az ajándékokat. A nevelők és gyámok aktívan részt vettek az ünneplésben, segítve ezzel, hogy ez a nap igazán felejthetetlen legyen mindenki számára – tájékoztatta portálunkat Jakab Zsolt, az egyesület elnöke. 

Mint mondta, a program sikeres lebonyolítását az Ezerszín, Ezernyi Szív Egyesület önkéntesei is segítették, akik kézműves foglalkozást tartottak a gyerekeknek, amelyen karácsonyi manók készültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában