Karácsonyi ajándék

2023.12.26. 17:28

Keresték az olvasók a karácsonyi köteteket a salgótarjáni könyvtárban

Szűkebb hazánk intézményei közül a Balassi Bálint Könyvtárra is karácsonyi hangulat borul decemberben. Utánajártunk, miként is telik meg a szeretet ünnepének szellemével a salgótarjáni bibliotéka évről évre.

Veres Edina

A Balassi Bálint Könyvtár munkatársai a karácsonyi ünnepkörre a hagyományok megtartásával készülnek minden évben. Így történt ez idén is.

Molnár Éva, a salgótarjáni bibliotéka igazgatója arról tájékoztatta portálunkat, hogy az év vége közeledtével ünnepi díszbe öltöztették az intézményüket, előtérbe kerültek például a karácsonyi témájú könyvek, mesék, versek, novellák és dalok. Hozzátette: az olvasóiknak jó szívvel ajánlottak a karácsonyi sütés-főzéshez szakácskönyvet, a dekorációhoz lakberendezési könyveket, újságokat, az asztaldíszek készítéséhez kreatív témájú dokumentumokat. Emellett a családtagok, barátok köszöntéséhez szép gondolatok, ünnepi versek várták az érdeklődő látogatókat a könyvtárban.

– A könyvtár munkatársai számára karácsony kapcsán a legnagyobb ajándék az olvasók köszönő szava, szívből jövő jókívánsága, és természetesen annak megerősítése, hogy 2024. január 2-án újra találkozhatunk intézményünkben – fejtette ki Molnár Éva, utalva arra is, hogy – amint arról portálunk korábban már beszámolt – a Balassi Bálint Könyvtár a két ünnep között zárva tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában