Ünnepváró

2023.12.24. 06:50

Karácsony „Gilisztáéknál” – Sztárokkal ünnepel a balassagyarmati producer

A magyar könnyűzenei körökben felettébb ismerősen cseng Lombos Márton, azaz „Lombos úr” neve.

Hegedűs Henrik

A Lombos család. Nem ritka asztaluknál az igazi sztárvendég

Forrás: Beküldött fotó

Az énekes, előadó, dalszövegíró zenei projektek vezetője egyben, producer, rádiós – és televíziós műsorvezető, munkássága során rengeteg slágert szerzett, amelyet úton-útfélen dalolgatnak-dúdolgatnak fiatalok és idősebbek.

– Egyre többször hallom, hogy a családok karácsony idején elutaznak, külföldre, vagy egy hazai wellness szállodába. Én ezt nem tudom elképzelni – osztotta meg ünnepváró gondolatait a neves balassagyarmati famíliából származó férfi, akinek nagynénje Eszményi Viktória. 

– Nálunk a karácsony ünnepéhez szervesen hozzátartozik az otthon, a rokonok, az intim, szeretetteljes légkör, bár hozzáteszem, hogy ezt soha nem én teremtem meg. Kábé hátradőlök, miközben a feleségem intézi az óriás-bevásárlásokat, szerzi be és díszíti fel a fenyőfát, és süt-főz. Persze „segédmunkásként” mindent megcsinálok, amire megkér, de egyértelműen Ő a motorja ennek a pár napnak. A szentestét mindig itthon töltjük, anyósommal és apósommal kiegészülve, szóval a három gyerek, mi szülők és a nagyszülők. Amíg édesanyám élt, mindig eljött hozzánk Budapestre, tehát a szűk család sem volt annyira szűk, bár Ők tényleg a szívünkhöz a legközelebb állók. Karácsony első napján Eszményi Vikiékhez megyünk, ahol Heilig Gabi unokaöcsémék családjából is ott vannak néhányan, plusz a legkisebb Eszményi-testvér, Zsuzsi, illetve pár éve Hernádi Judit és leánya, Tarján Zsófi, a HoneyBeast énekesnője is eljönnek. Megeszünk vagy öt fogás kaját, finom italokat kortyolgatunk, hatalmasakat nevetünk és természetesen énekelünk. Ilyenkor mindig megemlékezünk azokról is, akik már a mennyországból követik figyelemmel a vidám estét. Ja, és ne felejtsem, én még mindig olyan vagyok, mint egy gyerek. Imádok ajándékot kapni. Sokat, szépet – fejezte be karácsonyi előretekintését Lombos Márton.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában