Karácsonyi cipősdoboz

2023.12.13. 08:35

Idén is szebbé teszik ajándékaikkal a rászoruló gyerekek karácsonyát a salgótarjáni diákok

Idén is szebbé teszik a rászoruló gyerekek karácsonyát a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulói.

Veres Edina

A Baptista Szeretetszolgálatág munkatársai az egész országban segítenek célba juttatni az ajándékokat

Forrás: MW

A salgótarjáni szakképző intézmény Facebook oldalán osztotta meg a közelmúltban, hogy a Keri diákönkormányzata idén is megszervezi a karácsonyi cipősdoboz akcióját. A kezdeményezéssel a rászoruló gyerekek karácsonyát szeretnénk szebbé tenni méghozzá úgy, hogy a Baptista Szeretetszolgálat segítségével eljuttatják hozzájuk a kereskedelmiben összegyűjtött, apró ajándékokat. 

A dobozokba a fiatalok tehetnek mese- vagy ifjúsági könyveket, színezőket, különböző játékokat, tiszta ruhaneműket, játék ékszereket és kiegészítőket, higiéniai felszereléseket, vagy épp írószereket és egyéb iskolai kellékeket. Emellett a diákok kedvességként egy képeslapot is dobozukba rejthetnek néhány üdvözlő sorral. A bejegyzésből az is kiderült, hogy az ajándékokon fel kell tüntetni, hogy hány év körüli lánynak vagy fiúnak szánták, illetve azok a tanulók, akik tudják, már becsomagolva adhatják le a karácsonyi meglepetésként szánt csomagot az iskolában, december 18-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában