Jutalom

2023.12.02. 09:07

Idén is elismerést kapnak az önkormányzat kötelékében dolgozók Balassagyarmaton

A korábbi évekhez hasonlóan idén decemberben is jutalmazzák az önkormányzat alkalmazásában lévő közel négyszáz főt. A tavalyihoz képest emelték az összeget.

Lukács Zsófia

–Önkormányzatunkat is súlyosan érintette a covid járvány, a vele járó gazdasági válság, az ukrán háború, majd a vele járó energiaáremelés és infláció az elmúlt években. Ezek ellenére a képviselő-testületben úgy próbáltunk stabil költségvetést alkotni, hogy a város szociális hálója erősödjön, az adóterhek pedig ne emelkedjenek – számolt be róla Csach Gábor polgármester.

Kiemelte, hogy az önkormányzat alkalmazásában lévő közel négyszáz kolléga részére minden év végén biztosítanak az évközi munka elismeréseként jutalmazási forrást.  – Örülök neki, hogy a tavalyi összeget idén is tudtuk emelni: így december elejéig minden kollégánk részére átlagosan 75 ezer forintot tudunk SZÉP kártyán biztosítani az ünnepekre – ismertette a polgármester.

Csach Gábor arra is kitért, hogy minden kollégájának névre szóló levélben köszönte meg egész évi munkáját, és türelmét az intézményeinket is érintő energiatakarékossági intézkedések kellemetlenségei miatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában