Filmmaraton

2023.12.31. 15:15

Hangolódj a szilveszterre ezekkel a filmekkel, amelyek Nógrád-szerte is kedveltek!

Nem számít, hogy a családunkkal, a barátainkkal, esetleg egyedül töltjük az esztendő utolsó napját, mindenesetre a legfontosabb, hogy a következő évet kellő pozitivitással és derűlátással kezdjük meg.

Sipos Nina Vivien

A BUÉK című filmet sem érdemes kihagyni szilveszterkor

Forrás: Origo

Nincsenek szabályok, ha arról van szó, hogyan kellene ünnepelni a születésnapokat, a karácsonyt, a szilvesztert és a többi jeles napot az évben, hiszen ahogy a mondás is tartja, ahány ház, annyi szokás. A szilvesztert tölthetjük bulizással, játékkal, pihenéssel vagy éppen filmnézéssel. Kikapcsolódás szempontjából nagyszerű program lehet, ha egy bekuckózós filmmaratont szervezünk, amelyre a családtagjainkat, illetve a barátainkat is bátran meghívhatjuk, hogy együtt mulassunk.

Portálunk összeszedte, hogy mi az a négy szórakoztató, ünnepi film, ami garantáltan elhozza majd azt az igazi szilveszteri hangulatot az otthonainkba.

BÚÉK

Egy baráti társaság ül össze szilveszterkor ünnepelni, és úgy döntenek, hogy egy játékkal dobják fel a partit: szórakozásképp a telefonjukon tárolt összes hívást, fotót és üzenetet megosztják egymással. Az este nem várt fordulatot vesz, mikor hazugságokra, átverésekre és hihetetlen titkokra derül fény. A kis csapat tagjai sorra döbbennek rá, hogy talán mégsem ismerik olyan jól egymást, mint azt hitték.A magyar humorral, drámával, kínos és vicces jelenetekkel teli BÚÉK jó választás egy szilveszteri filmnézős estére!

Alkalmi randevú

A film két főszereplője, Sloane és Jackson ki nem állhatják az ünnepeket, mivel mindig kínos randevúkba keverednek akaratlanul is, ráadásul a családjuk folyton rágja a fülüket, amiért soha sincs partnerük. A két idegen egy váratlan találkozás alkalmával eldönti, hogy a következő évben az összes nagy ünnepen és jeles napon egymás partnerei lesznek. Megegyeznek arról, hogy nem fognak beleszeretni a másikba, ám a megállapodásuk néhány vicces helyzetbe sodorja őket, és ahogy telik az idő, úgy jönnek rá valami nagyon fontos dologra.

Szilveszter éjjel

Egy igazi romantikus film tele megbocsátással, szeretettel, szakítással, kibéküléssel, na meg persze gyermekáldással. A történet párhuzamosan több szálon fut, bemutatva mindegyik szereplő egy-egy életszituációját. Ünnepekkor az egyik legjobb választás a Szilveszter éjjel, hiszen olyan menő világsztárok a főszereplők, mint Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Zac Efron, Ashton Kutcher, Katherine Heigl,vagy Jon Bon Jovi.    

Adeline varázslatos élete

Talán az egyik legcsodálatosabb szilveszteri film az Adeline varázslatos élete, amelynek főszereplője, Adeline Bowman 29 évesen halálos autóbalesetet szenved, ám egy villámcsapásnak köszönhetően új esélyt kap az élettől. A probléma csak ott kezdődik, hogy fizikailag már nem öregszik tovább. Majdnem nyolc évtizeden keresztül őrzi a titkát hamis személyazonosságok mögé bújva, mígnem a már megöregedett lánya, illetve az emberszerető Ellis Jones akivel egy szilveszteri bulin ismerkedik meg arra kényszerítik, hogy szembenézzen a sorsával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában