Színes program

2023.12.10. 12:55

A salgótarjáni középiskola zenekara is bemutatkozott a szakmai napon

Veres Edina

Programok sokasága tarkította a közelmúltban a diákönkormányzat napját a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban. A salgótarjáni szakképző intézmény igazgatója, Fekete Zsoltné számolt be arról Facebook-oldalán, hogy tartalmas Borbély Napot tudhatnak maguk mögött, amely során egyfelől megemlékeztek az iskola névadójáról, másfelől pedig színes programokkal készültek a tanulóknak. 

A képek tanúsága szerint voltak, akik kézműves foglalkozás során csillogtatták meg ügyességüket, míg mások a sportos programokat, így például a csocsót vagy a pingpongot próbálták ki. A bejegyzésből továbbá az is kiderült, hogy az esemény során bemutatkozott a Borbély nemrég megalakult zenekara, valamint Oláh Gergő is ellátogatott a fiatalokhoz. A salgótarjáni szakképző iskola diákönkormányzatának napján egy másik különleges vendéget is fogadhattak a fiatalok a Mikulás személyében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában