Nool.hu podcast

2023.11.22. 17:39

Szekrényben elbújt tolvajt, de még rablót is fogtak a nógrádi rendőrök a napokban (podcast)

Bőven akadt feladatuk a múlt hét folyamán is szűkebb hazánk rendőreinek.

Nagy Orsolya

Király-Kollár Ramónával beszélgettünk

Forrás: Nool

Fotó: Bakos László

Ruhásszekrényben találták meg azt a tolvajt az egyenruhások, aki a felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt újabb bűncselekményt követett el – közölte portálunkkal Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: egy másik eset során egy 46 éves férfi nyugdíjassal dulakodott és rabolta ki, de végül elfogták. A közelmúltban pedig lezárták az eljárást.

Király-Kollár Ramóna arra is kitért, hogy egy férfi utcán parkoló gépkocsikat hirdetett meg eladásra, amelyek sosem voltak a tulajdonában. A rendőrök csalás bűntett miatt hallgatták ki őt, aki végül beismerő vallomást tett.

A sajtóreferens azt is kifejtette, hogy milyen speciális feladatok várnak a rendőrökre a hideg időszakban, valamint elmondta, hogy a lakosok mit tehetnek a tragédiák megelőzése érdekében. Ezen túlmenően beszámolt arról is, hogy a múlt héten tartották meg a RAILPOL által koordinált 24 órás vasúti ellenőrzést, amely során a rendőrök az egész vármegye területén fokozott szemlét tartottak.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában