Javítás

2023.11.19. 07:20

Rongálás miatt lezárták a kutyafuttatót és a futókört Pásztón

A napokban ideiglenesen le kellett zárni a Hunyadi udvarban lévő multifunkciós pályát, ahol kutyafuttató és futókör is van.

Nagy Orsolya

Több helyi megszólalt az ügyben, ezért Farkas Attila polgármester közölte a részleteket Facebook-oldalán. Mint arról beszámolt, minden önkormányzatnak egy kivitelezés megkezdése előtt kötelező szakképesítéssel rendelkező műszaki ellenőrt alkalmazni, aki ellenőrzi a vállalkozót a beruházás közben és a végén. Ez a pásztói beruházás esetében is megtörtént.

„Nekünk az ő véleményét kell figyelembe vennünk, nem az önjelölt "szakértőkét", akik minden képesítés, felelősség nélkül írogatnak, csúsztatnak valótlan állításokkal. Mivel garanciális időn belül vagyunk, jeleztük a kivitelezőnek a keletkezett "hibát". A fotók tanúsága alapján egyértelműen megállapítható, hogy a kárt rongálás vagy nem rendeletetésszerű használat okozta, a gumiburkolatban rendeltetésszerű használat esetén a látottakhoz hasonló sérülés nem keletkezhet” – fogalmazott a városvezető.

Hozzátette: a károkozás volumenére tekintettel a hiba eredetét nem vizsgálva saját költségükön elvégzik a kijavítást. Rövid időn belül leinformálják a gumiburkolat lengyel szállítóját, hogy mikorra tudnak ebből a színből berendelni annyit, hogy elvégezhető legyen a javítás. Farkas Attila kiemelte, hogy addig is zárva van a pálya.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában