Nool.hu videó

2023.11.11. 16:38

Márton-napi lámpások világítottak a vizslási ünnepségen, a gyerekek örömére (fotók, videó)

Jó hangulatban telt pénteken a Szent Márton-napi program Vizsláson, annak ellenére, hogy az eső miatt a tervezettől eltérő helyszín adott otthont az eseménynek.

Veres Edina

Az eső miatt a település művelődési házában tartották meg a lámpás felvonulást a gyerekeknek Vizsláson

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

Sok érdeklődő gyűlt össze péntek délután a település Szent Márton-napi ünnepségén. Sándor József, a község polgármestere Facebook oldalán számolt be a rendezvényről, amelyet az eső miatt a tervekkel ellentétben nem szabadtéren tartottak meg, hanem a helyi közösségi házban hoztak „tető alá”. Mint azt a településvezető írta, az óvodásaik műsorral kedveskedtek a megjelenteknek, akik megkóstolhatták a gyerekek által saját kezűleg készített libás kekszeket és teát.

Az eseményre betoppant Ludas Matyi is azért, hogy felvonuljon a jelenlévőkkel, akiknek kezéből természetesen a libás lámpák sem hiányozhattak. A polgármester bejegyzéséből az is kiderült, hogy a nemrég alakult Őszikék Nyugdíjas Klub tagjai is csatlakoztak a programhoz, amelyen fény derült az idei Márton-napi lámpás szépségverseny eredményeire is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában