Kóruskoncert

2023.11.06. 08:04

Humoros hangversennyel zárul Salgótarjánban a Múzeumok Őszi Fesztiválja

A Salgótarjáni Pedagóguskórus koncertjével zárul az idei Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat a Dornyay Béla Múzeumban november 11-én, szombaton 15 órakor.

Veres Edina

Megannyi színes programra lelhettek a látogatók a Dornyay Béla Múzeumban a Múzeumok őszi fesztiválja elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül, szeptember 25-től. A csaknem két hónapon át zajló események között az érdeklődők találtak „raktárlest”, ahol a raktárakban folyó munkába nyerhettek betekintést, de emellett előadások sora kínált ismeretszerzési lehetőséget, illetve megannyi múzeumpedagógiai foglalkozáson bővíthették tudásukat kicsik és nagyok egyaránt. 

A salgótarjáni intézmény közösségi oldalán számolt be arról a napokban, hogy november 11-én a Salgótarjáni Pedagóguskórus koncertjével zárják a nógrádi megyeszékhelyen az idei Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatot. Mint a bejegyzésben írták: a nagy múltú kórus most nemcsak vidám művekkel, hanem mosolyt fakasztó versekkel is meglepi majd a szórakozni vágyókat. Meghívott vendégként zongorán kísér Farkas Diána. A posztból az is kiderült, hogy az egyórás hangverseny kikapcsolódást ígér a zenét, a humort, és a humoros zenét kedvelők számára egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában