Rendezvény

2023.11.01. 17:28

Halloweent ünnepeltek a pásztói diákok, az angolt tanulók jelmezbe öltöztek

Halloween délelőtt tartott a napokban a Zsigmond Király Általános Iskola – adta hírül az intézmény Facebook oldalán.

Nagy Orsolya

Jelmezben készültek az ünnepre, az angolszász hagyományokat felidézve

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

Mint fogalmaztak, az angol nyelvet tanuló diákok már a reggeli órákban különféle halloween jelmezekbe öltözve érkeztek az iskolába, rémisztő vagy szórakoztató alakokat megjelenítve. Az első órában negyedikesek számára tartottak foglalkoztató órát az ünneppel kapcsolatosan, de dalokat tanultak és az angol ismereteiket is bővítették. A végén pedig csokival, cukorkával, oklevéllel jutalmazták a kisebbek munkáját.

Különlegességekben sem volt hiány
Fotó: Facebook / Forrás: Nool.hu

Hozzátették: ezt követően értékelték a Halloween ételversenyt. A zsűrinek nagyon nehéz feladata volt a döntésben, hiszen rengeteg finom ételt és süteményt hoztak a diákok. Az első helyet megosztva, Tari Marianna 6.a és Maruzs Orsolya 6.a osztályos tanulók kapták a fantasztikus süteményeikért jutalmul.

Az intézmény arra is kitért, hogy a program végén minden jelmezest és ételt készítő diákot megjutalmaztak, és egy rövidke parti keretében a tanulók elfogyaszthatták a sok-sok finom falatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában