Oklevél

2023.11.25. 18:46

Elismerést vehetett át a pásztói katolikus intézmény

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség Kéz a kézben – A könyvtárügy támogatásáért elnevezéssel elismerő oklevelet adományozott a Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola számára – közölte honlapján az intézmény.

Nagy Orsolya

Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola

Forrás: Google Maps

Mint fogalmaztak: az elismerést azon pedagógusok, óvodapedagógusok és nevelési-oktatási intézmények kaphatják meg, akik munkájukkal kiemelkedően hozzájárulnak a kisgyermekek, valamint az oktatás különböző szintjein tanulók könyvtárhasználatának fejlesztéséhez, a könyv, a könyvtár és az olvasás népszerűsítéséhez. Ezen túlmenően közvetítik az egyetemes és a nemzeti kultúra kérdéseiben való eligazodáshoz szükséges információt és tudásanyagot is.

Az óvoda és iskola köszönetét fejezte ki a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központnak, hogy felterjesztette az intézményt erre a megtisztelő címre, továbbá hálásak azért a sok rendhagyó oktatási formáért, illetve oktatást segítő tevékenységért is, amelyeknek munkájuk során részesei lehetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában