Díjazás

2023.11.08. 14:38

Elindult a szavazás, keresik az év nógrádi civil szervezetét

A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ sajtóreggelit tartott a megyeszékhelyen szerda délelőtt.

Nagy Orsolya

Tolnai Sándor (jobbra) elmondta, hogy a díjátadó ünnepséget előreláthatólag jövő év februárjában rendezik meg

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Az összejövetelen Tolnai Sándor, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai munkatársa elmondta, hogy idén is keresik az év Nógrád vármegyei civil szervezetét.

Mint fogalmazott, a díjat az a Nógrád vármegyei civil szervezet kaphatja, amely 2023-ban a leginnovatívabb helyi rendezvényt vagy programot valósította meg. Keresik azokat a megyei székhelyű civil szervezeteket, akiknek tagjai a helyi adottságokra, lehetőségekre, igényekre, vagy jellegzetességekre reagálva, saját ötleten alapuló, egyedi eseményt hoztak létre idén.

Hozzátette: a jelöléseket civil, nonprofit, forprofit szervezetek, intézmények, önkormányzatok, de akár természetes személyek is benyújthatják egészen december 22-ig, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ által megadott elektronikus felületen. A díjazottakat szakmai zsűri választja majd ki, de közönségszavazás is lesz. A tervek szerint a díjátadó ünnepséget jövő év februárjában rendezik meg, a Civilek Napja alkalmából tartott programon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában