Virágos Magyarország

2023.11.29. 19:54

Csesztve önkormányzata is részt vett a Virágos Magyarország jubileumi díjkiosztó gáláján

Lászlók Judit

Csesztve önkormányzata a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy a napokban részt vettek a Virágos Magyarország Jubileumi 30. díjkiosztó gáláján. Ugyan ezúttal helyezést nem sikerült elérniük, de a Magyar Turisztikai Ügynökség a Jubileumi Évi Virágos Magyarország környezetszépítő versenyben részt vett Csesztve önkormányzata részére elismerését fejezte ki a Madách Emlékház kertjének fenntartásáért és az óvodakert fejlesztéséért, színvonalas fenntartásáért. 

„A szervezők nívós gálaműsorról gondoskodtak, nem beszélve a kialakított gyönyörű környezetről. Itt is szeretném megköszönni a település minden egyes lakójának, hogy lehetőségükhöz mérten sokat tesznek településünk szebbé tételéhez. Ugyan most nem sikerült helyezést elérni, az erős mezőny miatt, de arra biztatok mindenkit, hogy folytassa településünk szebbé tételét. Hiszen így is lehetünk egy virágos település” – írta a bejegyzésben Kalmár Attila, a község polgármestere. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában