Látogatás

2023.11.13. 16:00

A pásztói Varázsvölgyet népszerűsíti közösségi oldalán a kormányszóvivő

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a pásztói Varázsvölgyet népszerűsíti közösségi oldalán.

Nool.hu

Mint arról portálunk is beszámolt, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közelmúltban Nógrád megyébe érkezett, ahol több településre is ellátogatott. Élményeiről a közösségi oldalán számolt be, jó szívvel ajánlva a pásztói Varázsvölgyet a látogatóknak.

– A pásztói Varázsvölgyet a múlt héten volt alkalmam személyesen is megcsodálni. Az impozáns és interaktív malom és kiállítás mellett galéria, emlékház és programhelyszín várja nemcsak a térség, hanem minden turista látogatását Pásztón, a Mátra és a Cserhát találkozásánál – fogalmazott bejegyzésében a kormányszóvivő. Hozzátette: virtuális kincskereső túrák, borkóstolók, piknik, táncház, népzene, kertmozi, ősszel októberfeszt, de már készülnek karácsonyi programokkal is. Aki pedig csak egy kávéra, forrócsokira ugrana be a Varázsvölgybe, vagy a helyi termelők finomságait kóstolná, nógrádi különlegességek érdeklik, az is megtalálja a számításait. Élményre fel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában