Összefoglaló

2023.11.30. 21:42

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. november 30.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon november 30-án is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Csütörtök délután a havas időben a salgótarjáni Megyeháza dísztermébe érkezők sóhajtva elevenítették fel a bő egy hónappal ezelőtti eseményeket, amikor ragyogó időjárási körülmények között az intézmény környékén koptatták az aszfaltot, illetve segítették a 31. Október 23-ai emlékfutás létrejöttét.

Különleges jótékonysági esttel indult szerdán Salgótarjánban az a karácsonyi adománygyűjtés, ami az Adventi Civil Börze elnevezésű országos akció elemeként Nógrád vármegyében valósul meg.

Ismét messzi tájakra „látogathattak el” az érdeklődők a napokban rendezett Világjáró Klub eseményén a Balassi Bálint Könyvtárban.

Az Európai Unió tervezett módosítása szerint a jövőben új vizsgához és az úgynevezett B+ kategóriához kötnék bizonyos járművek vezetését. Soroljuk a részleteket!

Újabb kiállítással várja a látogatókat, mindenekelőtt a diákokat a Madách gimnázium galériája.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában