2023.11.05. 16:38
A hollókői hotel szakácsai három díjat is bezsebeltek a Vadonjárók éjszakája megmérettetésen
A Castellum Hotel Hollókő a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Kovács Zsolt és Bátka Tamás séfek a Vadonjárók éjszakája versenyén három díjat is elnyertek az ételspecialitásaikkal.
Mint írták: a megmérettetésen ínycsiklandó szarvasból készült fogásokkal kápráztatták el a zsűrit, aminek köszönhetően a „A legínycsiklandóbb prezentáció”, „A legízletesebb szarvasnyelv”, valamint a „Kóstolók kedvence” elismerést vehették át.
A bejegyzésből megtudhattuk továbbá, hogy a versenyre készült lélegzetelállító kreációk az alábbiak voltak: „Szarvaskonzerv” – szarvaskocsonya mozaik, a Szarvastatár, marinált zöldségek, szénolaj, fürjtojás, füstölt paprikás ropogós, valamint a Szarvas terrine, hibiszkusz gél, kacsamáj kávés epermorzsába forgatva.