Felajánlás

2023.11.14. 09:53

A falu szépítésre fordítják a jótékonysági bál bevételét Nemtiben

A Márton-napi jótékonysági bál bevételét a rossz állapotú filagóriák és a szabadtéri színpad felújítására fordítják Nemtiben.

Gulyás Edina

Az estét a szervezők meglepetés műsora nyitotta meg

Forrás: Facebook

Nagyszerű volt a hangulat a Márton-napi jótékonysági bálon Nemtiben, a táncos programot a Kiskerttől a bográcsig Egyesület és az önkormányzat rendezte meg. Az estét a szervezők meglepetés műsora nyitotta meg. Kéri Ferenc: Beteg a disznó című népi komédiáját adták elő, majd helyi tehetségkutató műsorban csillogtatták meg ének- és tánctudásukat. 

– Az est bevételét a korábban kihelyezett, a viharok által megrongált, rossz állapotú filagóriák felújítására fordítjuk majd tavasszal, illetve a szabadtéri színpad festését is tervezzük – tájékoztatott Szota Ferencné, az egyesület elnöke. Hozzátette: nem első alkalommal szerveznek jótékonysági bált a településen. A korábbi rendezvény bevételéből padokat, kukákat vásároltak, mivel a falu szépítése és rendezése fontos célja az egyesületnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában