Színház

2023.10.08. 09:46

Önálló esttel érkezik a távozó étteremtulajdonos Balassagyarmatra

Lukács Zsófia

Október 14-én Sinágel József „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek…” című előadói estjét hallhatja a közönség a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. Az eseményen válogatás hangzik el a magyar irodalom remekeiből. A kultikus gyarmati étterem tulajdonosa, Sinágel József nemrég úgy döntött: 25 év után elbúcsúzik vendégeitől. A vendéglátásnak búcsút intett, de nem marad tétlen, hiszen számos elképzelés megvalósítását tervezi. 

– Úgy érzem, hogy van még bennem erő és spiritusz arra, hogy a versek és a színjátszás által közvetítsek gondolatokat a publikum felé. Ezért önálló prózamondó esteket szeretnék tartani. Végezetül ezúton is szeretném megköszöni, Balassagyarmatnak, a város lakóinak azt a támogatást, szeretet, amit az évek során tőlük kaptunk. Mindig is büszke voltam arra, hogy a Svejk Vendéglő neve összeforrt Balassagyarmatéval, bízom abban, hogy ez a jövőben is így marad – nyilatkozta korábban portálunknak Sinágel József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában