Felújítás

2023.10.26. 08:58

Kilencmillió forint önerőből újulhatott meg a nagyoroszi községháza tetőszerkezete

Szeptemberben történt meg a községháza tetőszerkezetének a felújítása. Ez tartalmazta a cserepek és a lécek cseréjét is – számolt be róla Nagyoroszi önkormányzata a közösségi oldalán.

Lukács Zsófia

Mint írták: a felújítást tovább nem lehetett halasztani. Bár kívülről jónak tűnhetett a tető, de az épület több helyen is beázott, mind az önkormányzatnál, mind pedig a postánál a cserepek rossz műszaki állapota miatt.

– Próbáltuk a repedezett, törött cserepeket pótolni, de ez a megoldás nem bizonyult időtállónak. Nagyoroszi önkormányzata önerőből valósította meg a beruházást, amely közel 9 millió forintba került. A napelemeket is áthelyezték, hogy azokat több fény érje, így hatékonyabban működjenek – olvasható Nagyoroszi közösségi oldalán.

Arra is kitértek: remélhetőleg most, hogy az állandó jelleggel használt épületeknek a problémáit fokozatosan felszámolták az elmúlt években, a jövőben tervezhetően tudnak foglalkozni a többi ingatlannal is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában