Üzemlátogatás

2023.10.09. 10:56

Helyi vállalkozásokkal és vezetőikkel ismerkedtek a kazári nyugdíjasok

Veres Edina

Érdekes kirándulást tett nemrég a helyi nyugdíjasok egy csoportja Kazáron. Szabó Imréné, a Kazár Nyugdíjasaiért Egyesület elnöke számolt be arról közösségi oldalán, hogy többen összegyűltek, és látogatást tettek a helyi vállalkozásoknál. Mint írta, nagy élményt jelentett a résztvevőknek a sikeres, fiatal cégvezetők tájékoztatását meghallgatni, illetve az üzemeket megnézni. 

Szabó Imréné a bejegyzésében arra is kitért, hogy a felkeresett négy vállalkozás – Axamo Kft., Meggyesmár Kft., Maxiszer Kft. és a North Star Lovasudvar – közül három esetében a vezető kazári gyökerekkel rendelkezik. Az egyesület elnöke portálunknak korábban elmondta: a programot a községben tevékenykedő vállalkozások tevékenységének szemrevételezése mellett a közösség és a kapcsolatépítés miatt hívták életre. A cél az volt, hogy a klubgyűlés keretében a helyi nyugdíjasok megismerhessék a cégeket vezető tehetséges és felkészült fiatalokat, illetve hogy ők is találkozhassanak a falu idősebb lakóival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában