Alkonyévek

2023.10.04. 20:15

Eseménydús hónapokat tudhatnak maguk mögött a somoskőújfalui szépkorúak

Mede Endrénének és Révay Judit gondozóknak köszönhetően az év legmelegebb hónapjaiban sem unatkoznak a szépkorúak a somoskőújfalui Naplemente Idősek Klubjában. Az esztendő közepén például közösen laskát sütöttek a helyi óvodásoknak, majd tócsni partit tartottak, a közelmúltban pedig egy fergeteges zenés bulival vettek búcsút a nyártól.

Gerhát Karina

Remek délutánt töltöttek el együtt a helyi és a füleki szépkorúak

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

– Hosszú évek óta minden nyár végén a Naplemente Idősek Klubja vidám, zenés bulival búcsúzik a meleg napoktól, idén sem történt ez másképp. A Nyugdíjasok Nógrád Megyei Képviseletével karöltve, Fekete Lászlóné elnök jóvoltából egy felejthetetlen napot tölthettek együtt a helyi szépkorúak és a meghívott vendégek – mondta el portálunknak Mede Endréné.

Hozzátette: a Füleki Városi Nyugdíjas Klub tagjai is örömmel fogadták el Fekete Lászlóné invitálását Somoskőújfaluba. A helyiek pedig igyekeztek mindenben a vendégek kedvében járni. Finom ebéddel várták őket, Bakonyi sertésragut tálaltak fel tésztával. Mindezen túl pedig természetesen finomabbnál finomabb házi készítésű sütemények is kerültek az asztalokra, amivel a házigazdák és a vendégek közösen készültek.

Az idősebbek közül többen táncra is perdültek
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

– A talpalávalót Bíró Gábor szolgáltatta, nem is akárhogy, hiszen többen is vele együtt énekelték az örökzöld slágereket, de akadtak olyan szépkorúk is, akik még táncra is perdültek. A rendezvényen jelen voltak a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központjának a szakmai vezető is. A kiválóan sikerült összejövetelnek köszönhetően továbbra is jó kapcsolatot fognak ápolni egymással a résztvevő szervezetek és a klubbok – emelte ki Révay Judit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában