Kitüntetés

2023.10.21. 12:28

Elismerték az ünnepen az Ipolytarnóci Ősmaradványok fogadóépületének vezetőjét

Nagy István agrárminiszter a nemzeti ünnep alkalmából rendezett ünnepségen elismerő oklevelet nyújtott át Földi Tamásnak az Ipolytarnóci Ősmaradványok fogadóépületének a vezetéséért.

Nool.hu

Földi Tamásnak, a fogadóépület vezetőjének miniszteri elismerő oklevelet adományoztak

Forrás: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Facebook oldal

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Facebook-oldalán közölte, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából az Ipolytarnóci Ősmaradványok látogatóközpont munkájának példaszerű koordinálásáért, valamint az értékek megóvása és bemutatása területén elért kiemelkedő eredményeiért Földi Tamásnak, a fogadóépület vezetőjének miniszteri elismerő oklevelet adományozott. 

– A szabadság az egyik legfontosabb értékünk, mert ha ez elvész, akkor elvész a nemzeti függetlenségünk és mi magunk is elveszünk – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a kitüntetési átadási rendezvényen pénteken, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A miniszter kiemelte, a nemzeti ünnep méltó alkalom arra, hogy köszöntsük azokat, akik eredményeikkel, teljesítményükkel a magyarságot szolgálják, akik ugyanúgy, mint ’56 októberének hősei nem az egyéni érdeket, hanem a közösség előrébb jutását tartják szem előtt, ez vezérli munkájukat, cselekedeteiket. A tárcavezető hangsúlyozta, elismeréssel tartozunk az agráriumban, vagy az agráriumért dolgozóknak is, akik tevékenységükkel magasabb célokat kitűzve kitűnő érdemeket szereztek maguknak és közösségüknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában