Segítség

2023.10.09. 20:28

Az autószerelő barátai építették újjá a leégett műhelytetetőt Balassagyarmaton

Mint arról korábban beszámoltunk: kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy családi házzal egybeépített, műhelyként is használt garázs, valamint a benne parkoló személyautó Balassagyarmaton.

Lukács Zsófia

Folyik a munka a háztetőn

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Összefogtak a barátok és elkészült az új tető a műhelyen. További adományokat várnak a belső felújításhoz és kártalanításhoz. A lángok mintegy 15 négyzetméteren a főépület tetőszerkezetére is átterjedtek a Szondi utcában, amikor kigyulladt egy autó szerelés közben. Jelentős kár keletkezett az épületben és a gépjármű is teljesen leégett. Az autószerelő is megsérült, épphogy ki tudott menekülni a szerelőaknából. Barátai gyűjtést szerveztek a közösségi oldalon, hogy újra munkába állhasson Tamás.

– A tetőt újjáépítettük a napokban Tamás barátainak segítségével. Kicseréltük az elégett szarufákat és cserépfedést kapott az épület. A falakat letisztítottuk, a belső felújítás következik várhatóan a jövőhéten – mondta el portálunknak a felújítást végző szakember, Takács Gergely. Az autószerelő egyik barátja gyűjtést szervezett.

– Egy igazán csupaszív ember borzasztó balesetet szenvedett. Hegesztés közben begyulladt az autó, amin dolgozott. Szerencsére Tamásnak nem esett nagy baja, a bal keze megégett, és csodával határos módon ki tudott jönni az épületből. Sajnos elég sok szerszáma is odaveszett a tűzben. Arra szeretnék kérni mindenkit, aki ismeri őt, vagy együttérez vele, az segítsen neki – írta Vrbovszki János, Tamás barátja a közösségi oldalon.

Kiemelte továbbá, hogy a garázs helyreállításában a volt és jelenlegi kollégái segítenek, hogy mielőbb munkába állhasson. Ezen felül anyagi segítség is jól jönne az építőanyagok beszerzéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában