Jegyzet

2023.10.12. 10:40

Akadályok

Nem leszünk előrébb, ha mindenen csak idegeskedünk – Nagy Orsolya jegyzete.

Nagy Orsolya

Azt hiszem, hogy minden a lehető legrosszabbkor megy tönkre. Nem volt ez másként a napokban sem. Éppen nyaralás előtt állok, amelyre már nagyon készülök, de természetesen az élet mindig valamilyen akadályt görget az ember elé. Amikor repülővel utazok, többnyire a közelben lévő parkolóban teszem le az autót, hiszen így sokkal egyszerűbb, legalábbis számomra. Természetesen utazás előtt három nappal az autó egyik gumiabroncsa úgy gondolta, hogy leereszt, nem bírta tovább a strapát. 

Azonnal cselekedni kellett, hiszen nagyon fontos volt, hogy a kocsi rendben legyen. Egyrészt a biztonság miatt, másfelől pedig, mert már kifizettem a repülőtéren a parkolást, ami nem volt túl olcsó. Azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, mert még aznap sikerült elintézi mindent és a délutáni órákban ki is cserélték a gumiabroncsot. Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy valami közbejött utazás előtt. Emlékszem, egyszer éppen Olaszországba indultam, de előtte négy nappal még mandulagyulladással feküdtem otthon, lázasan. Természetesen akkor is azonnal cselekedtem, orvoshoz fordultam és meg is gyógyultam az indulás napjára.

Sajnos az ilyen és hasonló eseteket nem igazán tudja elkerülni az ember, olykor ugyanis mindenkivel előfordul, hogy kisebb akadályokat kell leküzdenie. Az nem mindegy azonban, hogy mindezt hogyan kezeljük. Úgy gondolom, azzal, ha idegeskedünk ilyenek miatt, nem leszünk előrébb, attól a problémát ugyanúgy meg kell még oldani...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában