Összefoglaló

2023.10.29. 21:15

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. október 29.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon a hét utolsó napján is, mutatjuk a legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreket!

Az MTI nógrádi fotóriportere, Komka Péter október 28-án este Salgótarjánból fotózta meg a részleges holdfogyatkozást.

Az SBTC csapata hazai pályán fogadta az Újpest FC II. együttesét ma délután, 13 órás kezdéssel a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban, az NB III. osztály, Északkeleti csoportjának tizenharmadik fordulójában.

A színvonalas produkciók, a fülbemászó dallamok nagyszerű hangulatot biztosítottak és különleges élményt nyújtottak szombaton a József Attila Művelődési Központba látogatóknak, ahol idén is megrendezték a Nógrád Megyei Gyermek, Ifjúsági és Felnőtt Néptánc Antológiát. Ezután a táncházban a Dűvő zenekar új lemezét is bemutatta az érdeklődőknek.

Minap megtartották a százéves jubileumi esztendő záróünnepségét a salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumban. Számos különleges programmal emlékeztek meg az iskola történetéről és névadójáról a diákok és tanáraik.

Radics Teofilt több bűncselekmény miatt keresik.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában