Program

2023.09.03. 20:20

Vidám hangulatú programokkal telik majd a tanítási nap a bátonyterenyei középiskolában

Egy sulistart bulival rajtol majd el a tanév a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban szeptember 4-én, hétfőn.

Veres Edina

Az oktatási intézmény közösségi oldalán számolt be róla, hogy egy nap „ráadásnyi nyár” során a fiatalok például puzzle kirakásával és ügyességi feladatok megoldásával hangolódhatnak rá a vakáció utáni iskolakezdésre.

A programok között szerepel még fantáziasmink, hajfonás, tolltetkó vagy épp zsírosdeszka-party is. A tanulók emellett jó idő esetén egy aszfaltmontázst is elkészítenek majd. Az alkotás témáját nem más adja, mint alma materük fennállásának 75. évfordulója. 

Az esemény során a „dresszkód” – egyebek mellett a Barbie című film sikeréből kifolyólag – a fekete-rózsaszín öltözet lesz. Természetesen az eseményen a zene sem szorulhat a háttérbe, így például a diákok karaoke során csillogtathatják meg énekhangjukat, illetve Dj David, Oláh Gergő és Bangó Zsolt is gondoskodik majd a ritmusról, amelyre a fáysok áttáncolhatnak a nyárból az őszbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában