Tárlat

2023.09.14. 10:10

Távoli ország tájai elevenednek meg a salgótarjáni idősek otthonában megnyílt kiállításon

Egy távoli ország, Mianmar tájai elevenednek meg a Baglyaskő Időskorúak Otthonában a közelmúltban megnyílt fotókiállítás képein.

Gulyás Edina

A közelmúltban a Baglyaskő Időskorúak Otthonában nyílt fotókiállítás Gergelyné Peteh Piroska fényképeiből, amelyek a távoli országot Mianmart, korábbi nevén Burmát mutatják be. A képeknek, amelyek a különleges tájat varázsolják a nézők elé, az intézmény galériája ad helyet. A megnyitót követően az alkotó körbevezette az érdeklődőket és betekintést engedett a fényképek elkészültének a történetébe is.

– Korábban számos kiállítást szerveztünk az otthonban, azonban a koronavírus-járvány idején erre nem volt lehetőség. A jövőben szeretnénk újra feleleveníteni ezt a hagyományt és rendszeresen helyet adni a különféle tárlatoknak – fogalmazott Pál Cecília, az intézmény vezetője. 

Hozzátette: a fotókiállítás év végéig látogatható, azt a lakók, a hozzátartozók és az intézménybe érkezők egyaránt megtekinthetik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában