Nool.hu podcast

2023.09.11. 17:28

Szülei példáját követte: a sport és a fotózás az élete a salgótarjáni fiatalnak (podcast)

A családból, a gyermekkorból hozott érdeklődés egész felnőtt életünkre hatással lehet. Van, akinek a pályaválasztásban segít, másnak az életvitelét határozza meg, megint másnak pedig a hobbijaira lehet hatással az, hogy mit és hogyan mutattak meg neki élete első éveiben.

Nool.hu

Oravecz Gézával beszélgettünk

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

Mindezek egyszerre vannak jelen Oravecz Géza életében, aki szülei példáját követve szinte ugyanakkor kezdett el sportolni, mint járni, de édesapja volt az is, aki először egy megbízással fényképezőgépet adott a kezébe. Nem csoda, ha a világjáró, 23 évig Németországban, Spanyolországban és Írországban élő fiatalember életét és kenyérkeresetét mára a sportolás és annak támogatása, valamint a fotózás határozza meg. 

A négy éve szülővárosába, Salgótarjánba visszatért Oravecz Gézával a közelmúltban bemutatott szocio portréfotó-kiállítása kapcsán beszélgettünk a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában, de lehetetlen volt nem a sport felé kanyarodni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában