Találkozó

2023.09.30. 12:00

Nógrádi művészekkel és kézművesekkel telik meg a nagyoroszi alkotóműhely

Ötletelős beszélgetésre, teázásra várja a Sugárkankalin Turisztikai Egyesület a helyi és környékbeli alkotókat, művészeket, kézműveseket a nagyoroszi Aranyszőrű bárány Alkotóműhelybe október elsején, vasárnap, 16 órakor.

Lukács Zsófia

Környékbeli alkotókat várnak a találkozóra

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

– Júniusban meghívtak Nagyorosziba egy cégéravatóra, melyről olyan élményekkel jöttem el, hogy már akkor tudtam, lesz folytatása a látogatásomnak. Lami Annamária sok évvel ezelőtt álmodta meg az Aranyszőrű bárány Alkotóműhelyét. Ennek a helynek olyan magával ragadó varázslatos hangulata van, mely lelassít, megnyugtat, ugyanakkor feltölt és energiát ad –  számolt be róla Pásztor Ildikó, a Sugárkankalin Turisztikai Egyesület vezetője, hozzátéve: – Akkor, azon a napon, gondolatok cikáztak a fejemben, milyen jó lenne, ha többen is megismernék ezt a csodálatos helyet, ha helyi és környékbeli alkotók, művészek, kézművesek, előadóművészek találkozópontja is lenne.

Kiemelte, hogy a 10 települést tömörítő Sugárkankalin Turisztikai Egyesület elnökeként megtapasztalta, hogy mennyi értékes és tehetséges ember él a környező településeken és szeretné őket összehozni, segíteni a megismertetésükben. 

Ennek első állomása ez a találkozó. Beszélgessünk, ötleteljünk, teázzunk egy jót!

Természetesen örömmel veszik teljesen amatőrök érdeklődését is az összejövetelre, hiszen a cél egy jó hangulatú és tartalmas találkozó életre hívása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában