Mulatság

2023.09.10. 10:18

Neves előadók szórakoztatták a bátonyterenyeiek a hétvégi városnapokon (fotók)

Neves előadók sora csábította az érdeklődőket Bátonyterenyére a szeptember 8-án és 9-én, pénteken és szombaton zajló városnapokra, amelynek a megszokott Városháza tér helyett, – az útépítések miatt, – a salakos futballpálya adott otthont.

Gubányi Patrik

Az Edda Művek koncertje sok látogatót vonzott a városba

Forrás: Nool.hu

Fotó: Fürjes Béla

Az esemény pénteken a Helldiver zenekar koncertjével rajtolt el, majd később Nagy-Majdon József városvezető köszöntőjében aláhúzta: Bátonyterenye nagyon jó úton halad a beruházásokat tekintve, hiszen az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amik hozzájárultak a város korszerűbb és élhetőbb körülményeihez. 

Mint mondta, ebben a két napban összerántják a település apraja-nagyját, amelynek közösségépítő erejét a kötetlen beszélgetések, valamint az önfeledt kikapcsolódás bizonyítja. Hozzátette, külön öröm számára, hogy a küzdőtér teljesen megtelt, mivel ez azt mutatja, hogy a helyiek évről évre egyre jobban érzik magukat a programon. 

Ezt követően az Edda Művek tagjai léptek a színpadra, míg a nap zárásához Zoller Zsolt biztosította zenéivel a kifogástalana hangulatot. 

A nagy érdeklődést övező rendezvény szombaton 14 órától robogott tovább. A közönség előbb a Kisterenyei Palóc Népdalkör dalcsokrát hallgathatta meg, majd a Maconka Táncegyüttes mutatta be műsorát a megjelenteknek. Mindkét csoport esetében a BEB Zenekar gondoskodott a muzsikáról. Nem sokkal később A Végtelen Zenekar adott koncertet, a nap sztárvendége, a Follow the Flow elnevezésű formáció pedig 20 órakor robbantotta fel a hangulatbombát a színpadon. 

Végül mielőtt az idei bátonyterenyei Városnapok bezárta volna kapuit, Dj Tailor B. pörgette a jobbnál jobb zenéket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában